Lucy's Story

Discover

LUCY'S STORY

Van jongs af aan ben ik al gek op bakken. Het begon met een simpele quatre quart waar ik in het 4de leerjaar een spreekbeurt over gemaakt heb.

 

Ik ben afgestudeerd als interieurvormgeefster in het KASK te Gent. Tijdens mijn studies besefte ik dat ik niet alleen wil bakken als hobby maar er ook mijn beroep wil van maken. Ik heb mijn studies met succes afgerond, werk gezocht in mijn branche en toen beseft dat ik er niet de voldoening uithaal die ik nodig heb.

 

Met die gedachte en vastberadenheid ben ik op zoek gegaan naar werk in de "kookbranche", ik heb een jaar bij een traiteur gewerkt en twee jaar in een bakkerij. Ik heb de kans gekregen om niet alleen in de winkel te werken maar ook in het atelier en deze kans nam ik met beide handen! Het was de beste leerschool dat ik kon hebben.

 

Ik heb in juni 2014 mijn diploma Brood- Banket -en Chocolatier behaald en sinds juli 2014 ben ik dan ook officieel in bijberoep.

Mijn grootste droom is om binnen een aantal jaar een eigen koffie -en gebakshuis te hebben waar jullie kunnen mee genieten van onder andere mijn liefde voor taartjes en gebakjes.

 

Deze droom komt begin juli 2018 werkelijkheid ! Jullie kunnen ons terugvinden in de Otegemstraat 37, te Zwevegem voor een ontbijt, brunch, heerlijke pot koffie (en andere dranken), taart en gebak. De taarten, koekjes en geschenkmandjes kunnen in ons winkeltje ook gekocht worden.

 

Kunnen jullie, net als mij, ook niet meer wachten, klik dan even op de link hieronder (https://www.facebook.com/LucysDining) en bestel alvast!

 

Behind

THE SCENE

You don't have to cook fancy or complicated masterpieces,

just good food from fresh ingredients.

Copyright @lucysdining 2018